lördag 20 augusti 2011

Det kom ett efterlängtat kuvert igår

Under senare delen av sommaren, så har jag inte hunnit vara särskilt kreativ när det gäller tyg, garn, färg o.likn. Har fått vara kreativ i tvättstugan/grovköket i stället.:-)) Det tar sin tid att tänka ut, och omsätta sina tankar på hur man utnyttjar små utrymmen på bästa sätt. Men nu börjar det vara klart, och jag har återigen något som kan kallas ett hem. Då måste jag bara få testa innehållet i paketet.....
Sista veckan i juli råkade jag se ett avsnitt på Youtube. Dessa vill jag prova! Började söka på nätet, var kan dessa tänkas finnas? Här hittade jag ett ställe, som verkade ha dessa och dessutom till ett ganska bra pris. De var slut, och tillverkaren hade vissa problem med tillverkningen. Eftersom jag ändå inte hade tid då, att ägna mig åt sådant, så lät jag beställningen ligga kvar. Företaget var dock jättebra, noga med att meddela via mail vad som gällde osv.
Så här såg innehållet ut
En liten snabb test av dessa på min nya arbetsbänk gav detta resultat
Nedre delen av de 2 papprena till höger visar hur det ser ut innan man använt vatten.
Det lär ska gå att använda dessa även på tyg, men det har jag inte hunnit prova ännu.....
Vilken härlig känsla, att kunna lämna det liggandes så där på bänken! Kunna komma tillbaks när det är torrt, och jag har tid och lust att ta hand om det igen:-)) Och matbordet är fritt att använda till vad det är avsett för:-))

4 kommentarer:

Gudrun sa...

Verkar spännande och visst är det skönt att slippa plocka bort efter sig:-))
Kram

skylthaxan sa...

Det ser ut som du kommer få en rolig och kreativ höst!
Det är väl för härligt med sån trevlig post!
Kramen/Sussie

Ullis sa...

Spännande! Ska bli kul att se vad du gör av dessa. Så skönt för dig att inte behöva plocka undan, sånt är inte bra för kreativiteten. kramar Ullis

annicka sa...

Intressanta kritor. Speciellt om det går att använda även på tyg. Men om inte...så är de ju härliga för att släppa loss kreativiteten.Videon var ju så inspirerande, så jag förstår att du beställde dem.
Så bra du har det nu på den nya arbetsbänken!