söndag 13 maj 2012

Omväxlande arbete

Arbetar ganska intensivt med flera olika projekt parallellt, vilket är lite ovant för min del. I vanliga fall föredrar jag att koncntrera mig på ett i taget, men med dessa har det sina fördelar att varva. Eftersom en del kräver lite torktider, och ibland är det bra att ta sig en extra funderare.
Skönt att kunna växla mellan olika "arbetsstationer" utan att städa undan emellan. I tvättstugan målas det med lite olika typer av färger. Många prover blir det för att försöka få fram önskad färg.....

         Med lödkolv och varmluftspistol jobbas det på spisen, för att kunna använda fläkten.

Det händer att jag sitter vid symaskinen också. Men nu har det blivit arbetsbordet en del. Inte mycket till arbetsyta där inte:-))

Har ännu inte övergett blomtemat, men nu ska de anvädas på annat sätt än de tidigare.
Här är ett exempel, som det nog ska arbetas lite mer på.

Ser ut att bli en fin dag här med solsken. Så idag får det nog bli lite trädgårdsarbete som omväxling också.


4 kommentarer:

annicka sa...

Hej det ser verkligen kreativt ut hos dig. Blomman ser spännande ut - vilket uttryck- både skirt/sprött och väldigt robust.
Tur att du har så mycket material att välja mellan- det blir så mycket roligare och på ett sätt lättare då att hitta sitt och det uttryck du tänkt dig- men också svårare för valet blir så stort...

Gudrun sa...

Vilket härligt kreativt kaos ! Fantastisk blomma, färgerna och strukturen påminner om blåmusslor .Kram Gudrun

Eva sa...

Ååå så spännande allt ser ut.
Blir skoj att se hur slut- resultaterna blir.
Kram

Hantverkarglädje sa...

Kikat runt lite och hamnade här. Roligt faktiskt att testa olika tekniker o hantverk. Själv har jag prövat på många olika kurser från luffarslöjd till akvarell men alltid går jag tillbaka till symaskinen.
Dina tygblommor är väldigt vackra, sådant har jag faktiskt alldrig prövat så det finns säkert mycket att testa om man så vill. Ha en bra vecka.