måndag 12 augusti 2013

"Förvaringar".....

finns det ju av många olika slag.
Ihop med sömnad, så tror jag ofta tankarna går till necessärer och liknande. Och sådana har det ju blivit en hel del genom åren. Men det har även blivit en hel del annat, ofta direkt anpassat efter hur det är tänkt att användas.

Kan ju vara roligt att göra personliga presentförpackningar, som sedan fylls med något innehåll.
"Tårtan" är inte mer textil än lite spets och band. Men den anpassades i storlek till ett antal sydda block (lappteknik), som skulle överlämnas som present vid ett tillfälle.

Ganska ofta utgår mina sydda saker utifrån ett speciellt behov, och då blir de använda:-))
Syasken uppe till vänster, syddes däremot enbart av "lust". Så har den inte heller kommit till användning, ännu i alla fall......

Den övre korgen står i mitt syrum, och i den förvarar jag en massa rullar med bl.a. olika mellanlägg. Den undre korgen syddes för precis 10 år sedan. Minns det eftersom mottagaren alldeles nyligen blev 60:-)) 
Förvaringen till höger har anpassade fickor för div. sladdar o.likn. som "musikern" i familjen behöver ha med sig emellanåt. 

Nya "förvaringar" är på g i syrummet, speciellt anpassade efter en hylla under snedtaket. Men de får ni nog se först om några dagar. Den sista är inte riktigt klar ännu......4 kommentarer:

Gunilla sa...

Vilka fina saker Du gjort och jag vet ytterligare en, som är så fin, att den inte används annat än till lyst!
kram

Catarina C sa...

Roligt att se dina fina förvaringar, och bra att man kan göra sina egna efter ens behov! Kram

Dollandesign sa...

Jag är mycket imponerad av alla de fina "förvaringarna" som Du visar oss i dag!

Dollandesign

Gudrun sa...

En samling underbara förvaringar.
Kram Gudrun