måndag 27 januari 2014

Fortsätter att sy för hand......
 gör jag. De två första blocken är nu hopsydda.
 Och här kan ni se block 3 som är på gång. Här är också den lilla korgen jag sytt för att ha mina sybehör till hands. Och i det andra facket hamnar mallarna som plockas ur vartefter.
  Råkade se en liknande korg på någon blogg, och blev inspirerad. Men jag har inte lyckats hitta tillbaks dit:-)) Hör gärna av er om ni sett den och vet vilken blogg det är/var!
Eftersom det är måndag så länkar jag till Evas blogg. Gå gärna dit, kanske hittar ni där inspiration till något nytt syprojekt!

Uppdatering: Nu har jag fått veta vilken blogg det var som inspirerade mig. Här hittar ni den. Tack Gudrun för att du hade ögonen öppna! Kanske någon mer hittar något där att inspireras av! Fina och välsydda alster finns det där.

9 kommentarer:

Martina Bartsch sa...

It looks good, I´m curious what it will look like when it´s finished. And the little korg is so nice

evaj sa...

Vilken söt liten sy korg till ditt otroliga arbete du gör för hand!!Tack snälla för du vill INSPIRERA oss på Visa och Berätta,måndag!!Bambikramar

Gudrun sa...

Detta är ett fantastiskt vackert arbete du jobbar på.Spännande att se hur du fortsätter.
Perfekt anpassad liten sykorg,det är fint och väl genomtänkt-som alltid.
Kram Gudrun

Gunilla sa...

Dina små bitar blir fantastiska block. Har Du något mönster?
Korgen är så fin och välsedd, som allt annat Du gör.
kram

Gunilla sa...

Välsydd skall det vara!
kram

eva sa...

Åh, vad tjusigt detta ser ut. Ska bli jättekul att få se det hela färdigt så småningom. Jag blir så sugen på att sy för hand igen, kanske hexisar eller någon annan form. Din sykorg är ju helt underbar!
Kramisar

Dollandesign sa...

Ja, det var en söt liten behändig handarbetskorg som Du sytt, tycker jag.

Dollandesign

Mia sa...

Vilket jobb, så många små bitar, mönstret ser krångligt ut, men läckert! Söt liten korg med små fina detaljer och sömmar, jag skulle nog inte orka tänka ut hur jag skulle sy en sån utan mönster. Du utmanar dig genom att ger dig på det svåraste :-)

annicka sa...

men oj jag har missat...
skrev en kommentar från mobilen den fastande inte...

Så otroligt snyggt och dessutom känns det nyskapande med den runda men inte helt färdiga cirkeln som avbryts av nästa- kugghjul när de är som bäst :))