onsdag 23 juli 2014

Det kom ett paket idag.
Så snabbt det gick! I fredags, på eftermiddagen, beställde jag ett par saker från SoftExpression i USA. På kvällen får jag besked om att det är packat, och några timmar därefter får jag ett mail om att det är skickat. Och idag, onsdag, låg det i brevlådan!
Som ni kan se på bilden så är det en "silikonmatta" och ett par kviltvantar att använda ihop med symaskinen när man frihandskviltar.  
Sedan jag köpte den lilla Supreme Slider för några år sedan, har det nu också kommit ut en större "Queen size". När jag för ett tag sedan återupptog kviltningen av mitt stora dubbelsängsöverkast, kände jag att det nog skulle vara skönt med en större. Men jag tycker att de är väl dyra.....   
Behovet av nya kviltvantar blev också stort, eftersom de jag använt var utslitna. Hörde att dessa skulle vara bra, och sköna att använda. När jag nu hittade båda dessa saker på samma ställe, och en matta som är betydligt billigare, var det bara att "slå till". Och hoppas att "mattan" skulle visa sig vara bra:-))
Än så länge har jag inte hunnit testa att sy med den. Men den fäster i alla fall väldigt bra mot symaskinsbordet! På bilden har jag lagt den lilla Supreme Slider upp-å-ner på den större mattan, för att man lättare ska kunna se skillnaden i storlek på dem.
Och vantarna då? De känns mycket bra på!

Fast kviltningen får nog vänta ett tag till, det är alldeles för varmt i mitt syrum för närvarande.

4 kommentarer:

Gunilla sa...

Grattis till bra köpa. Hur visste Du vilken storlek på vantar Du skulle ha? Det är ju viktigt att de sitter bra.
kram

Catarina C sa...

En större silikonmatta verkar ju vara bra att ha, hoppas den kommer att fungera lika bra som den lilla.
Kram

Kerstin sa...

Vilket bra paket du "fick". Och så snabbt det gick.
Kram

Mia sa...

Alltid kul att få paket. Jag har också varmt i mitt syrum, men jag har inga planer på att sy något, vi solar och badar hela dagarna, det är bäst att passa på nu när det är sommar, idag var det 26 gr i Mälaren.