torsdag 9 april 2015

Några småsaker har sytts men ännu inte "bloggats".
Hög tid att ändra på det.
En av mina syvänner fyllde år i slutet av förra månaden. Och det betyder att det var dags att försöka få till ett sytt kort. Och det blev så här, med lite inspiration från vår gemensamma resa till Madrid, som vi gjorde lite tidigare i månaden.
Det till vänster på bilden är en mur vid Temple of Debod, som ligger i Parque del Oeste. Ett egyptiskt tempel i Madrid, varför det? När Assuandammen skulle byggas i Egypten, så behövde detta tempel flyttas. Och eftersom Spanien hjälpte till med bidrag till Egypten, så hamnade det i Madrid som tack för hjälpen.
Till höger på bilden ett tak i Toledo, som "födelsedagsbarnet" själv fotat. Och broderiet i mitten får väl då symbolisera Puerta del Sol, torget vi passerade varje kväll, och där det alltid var liv och rörelse.

Sen var det dags för en utmaning till mig själv.......
Det är skönt att äntligen kunna höra ordentligt vad som sägs i mobilen! Men den lösningen skapade ju ett nytt litet problem. För att ha det så här fungerar inte för mig.
             Lösningen fick bli något som kanske kan kallas "mobilväst":-))


Lurarna går relativt snabbt att få fram, lite längre tid tar det att få sladden på plats igen. Men det är ju mindre trassel i alla fall:-))
Någon som ser detta och har löst "sladdproblemet" på annat sätt? Vore väldigt skoj, att i så fall få veta hur!

För närvarande håller jag på med ett mycket roligt projekt! Vad det är lär ni nog snart få se.....

2 kommentarer:

Catarina C sa...

Vilken söt "väst" du gjort till mobilen och praktisk.
Kram

annicka sa...

Madridkortet är ju så fint i sin utformning o färgsättning. Väst till mobilen, det var ju fiffigt. Själv har jag en liten väska till telefonen som hänger över axlarna med ett fack där hörlurarna ligger eller rättare sagt låg. För de ramlade ur, häromdagen, var väl dåligt nedstoppade, ramlade ur när jag gick in hissen och fastnade under dörren. ... Så visst skulle jag behöva en smart lösning nu när jag köper nya