söndag 2 oktober 2011

Dags för en ny erfarenhet - N Y igen

Nästa dag väntades en del regnskurar, då tyckte vi det kunde vara dags att prova något nytt - en amerikansk outlet. Tack för tipset om Woodbury Common Outlet, Maria B!
Vi åkte buss från Port Authority Det stämde bra, resan dit tog ungf. 1 timme, men hem tog det 2.....
Det var fler än vi som skulle genom Lincoln tunneln:-))
Här återstår en vid sväng innan vi är nere vid infarten till tunneln under Hudson River.

Blev det något fyndat då???
Hade inte planerat några inköp:-)) Men har man chansen att fynda sköna skor från Aerosoles (varav ett par på rea), så inte kan jag motstå det:-)) Har ägt ett par av det märket, inköpta i Lille (Frankrike) för 10 år sedan. Och det är nog de skönaste skor jag någonsin gått i. Men har aldrig lyckats hitta någon återförsäljare i Sverige.
Känner någon till om detta märke säljs någonstans i Sverige?

Apropå skor, tror inte dessa är i närheten av att vara lika sköna, men lite kul är de ju:-)) (Dålig bild visserligen, men det kan ni väl stå ut med?:-)))
Dessa såg jag i ett skyltfönster på Manhattan.

Förutom skorna så blev det också en t-tröja, sådana går ju alltid åt. Iofs så är jag inte så noga med fabrikatet av dem, men hittar jag en Lacoste, som passar bra, och som inte kostar mer än ca 350:-, och som jag dessutom gillar färgen på. Då får den också följa med hem:-)) Däremot skulle jag inte betala 109 Euro, det var vad de kostade på Shipol.....

Hittade också födelsedagspresenter till de 2 yngsta barnbarnen, som är riktiga "dockmammor".
En av dem har redan fått sin, och den blev populär. Alla 4 tjejerna var sysselsatta en bra stund:-))
Även H fyndade, en kavaj kom med hem. Svågern hittade Levis jeans för ungf 1/3 del av priset jmf. med vad de kostar här hemma.

Så resan betalade sig nog:-)) Dessutom blev vi en erfarenhet rikare.

1 kommentar:

annicka sa...

Outlets ska man väl besöka när man åker till USA... :)

men det är inte alltid man gör fina fynd- dvs hittar sånt man verkligen behöver. Fast att du inte köpte skorna på Manhattan förstår jag inte - du som gillar "lappar"