Men vi hade tur, som bara var 2, för här slapp vi köa:-))
Och vad man ska äta till för- och huvudrätt, behöver man inte fundera över, för
det finns endast ett alternativ till båda delarna: en grönsallad med valnötter och senapsdressing och en mycket god entrecote, med en fantastisk
sås.
Däremot kräver valet av dessert lite eftertanke, alternativen är många.
Tror vi lyckades bra där, det var smaskens det med:-))
Här åt vi dock inget, fast bakverken i skyltfönstret ser väldigt frestande ut, eller hur?
Vad detta ställe heter och var det ligger, minns jag inte. Men gott åt vi där också. Och mönstren på lamporna kanske kan inspirera till något.....
Här blev det en god fiskgryta tillagad med inspiration från Antillerna. Här, på Le Temps des Cerises, var det betydligt lugnare och mycket trivsamt.
Medan jag fotade, zoomade jag in mot papperslapparna, och såg att det var många språk representerade där. På en gick det ju att förstå vad som stod:-))
3 kommentarer:
Du glömde de goda "fritten".
Jag tycker Ni hann med mycket på den korta tid Ni var där.
kram
Det lät som en kul restaurang som hade en förrätt och en varmrätt men massor med efterrätter :D
bra tips om resturanger! Entrecote restaurangen måste man ju komma ihåg!
Var hängde lapparna i taket på en resturang?
Skicka en kommentar