söndag 8 juli 2012

Lite mer från Paris

Fast denna gång närmare bestämt från Versailles, och endast från trädgårdarna. Det är STORT, och hur stort är nog svårt att föreställa sig, om man inte upplevt det.
Kan ni skymta människorna mellan träden (högt upp på bilden)?

Gångarna strålar ut i olika riktningar, och man kan nog lätt gå vilse. Kanske inte just här där det var så pass öppet, men på andra ställen där vi gick.

Kanske kan inspirera till något mönster någon gång......

Några "trådskulpturer"bland alla växter.

Man kan ju fundera på hur pass många som jobbar i trädgårdarna.... På andra ställen pågick klippning av häckar. Det var rejäla stegar som krävdes.
Hos mig finns för övrigt också några buskar och häckar som skulle behöva klippas. Men här verkar trädgårdsmästaren ha tagit semester:-))

Vi försökte oss på att gå till de 2 andra små slott som finns i trädgårdarna. Men vi gav upp, det gällde ju att orka tillbaks också.....
Och här var skönt att vila trötta fötter och ben.


För övrigt så blir det inte mycket sytt för närvarande. Men igår blev det några korsstygn och lite på maskin. En liten "tjuvtitt" kommer här, korsstygnen är väl knappt synliga bland alla andra stygn?:-))
Få se om det kan tänkas bli något mer idag......


2 kommentarer:

annicka sa...

Åh vad jag känner igen mig trots att det är säkert 32-33 år sedan jag var där. Mens tåltrådsskulpturerna var nog lite nyare...de känner jag inte igen.

Undrar vad du syr på...går inte att föreställa sig

Gudrun sa...

Så underbart vackert!
Var på skolresa till Paris 1963 och den dagen vi skulle besöka Versailles låg jag på hotellrummet med hemsk magsjuka.Kanske inte så konstigt för på stället vi åt mitt i Paris gick hönorna mellan borden.
Mycket borde ha hänt sen dess--hoppas man:-))
kram Gudrun