fredag 19 augusti 2016

Ny plånbok
Eftersom det fanns tyg kvar när väskan var klar, kunde det ju vara roligt med en matchande plånbok. Utgick från Quiltbitens mönster, men ändrat en hel del efter inspiration av StudioKats mönster "walkabout wallet".
Fickan på framsidan under flärpen (med magnetlås) passar bra till mobilen. 
Praktiskt att kunna använda axelrem, när man klarar sig utan större väska.
Fack för sedlar, och många kort inuti, och blixtlåsficka för mynten.

Det får bli ytterligare några växtbilder från trädgården.......
Ser ut att bli mycket björnbär i år. Gillar att de mognar successivt. 
Just dessa tomater behöver dock mer sol och värme för att mogna. Några andra sorter har vi kunnat smaka.
Buddlejan är en riktig "fjärilsmagnet", fast just då när jag skulle fota fanns det inga där:-)) Liljan matchar väl fint i färg?:-))
 Något annat som blommar fint nu är hortensiorna. Idag tog jag in 3 sorter + några bolltistlar och gjorde en blom"tårta" till helgen. Den bör klara sig ett bra tag, eftersom både hortensior och bolltistlar brukar bli fina att torka. 
Trevlig helg!

6 kommentarer:

Annika sa...

Mycket snygg plånbok. Skulle kunna vara den "ultimata" jag är på jakt efter till min dotter. Såå fint i trädgården. Kram Annika

sytanten-Gunilla sa...

Vilken plånbok Du sytt, jättefin.

Lyckliga Du som har så fina hortensior. Vår har ju flyttats runt bl a på komposten, S trodde det var en årsväxt, räddades därifrån och har sedan haft en dålig placering. I somras flyttades den och nu har vi TVÅ! blommor :-)
kram

Catarina C sa...

Mycket snygg plånbok, bra när man kan ta lite från olika mönster så det passar en själv! Här börja björnbären mogna ordentligt, i alla fall de som finns på golfklubben, de är alldeles blåsvarta, tror att någon plockar dem. Vilken fin bukett du har gjort!

Kram Catarina

annicka sa...

Den plånboken verkar väldigt vettig! Du har gjort ett snyggt arbete!

Kerstin sa...

Vilken härlig plånbok! Verkar mycket praktisk. Hm, får fundera på om det inte skall sys en sådan här. Tack för inspirationen.
Kram Kerstin

Gudrun sa...

Så fin plånbok och läckert inredd.Verkar vara ganska stor,tror inte jag skulle få ner den i min läderväska. Hur stor är den??
Blommor kan man aldrig se sig mätt på,dina är så vackra.Här har torkan bidragit till att blomningen inte blivit något vidare.
Kram Gudrun