torsdag 1 augusti 2019

Inte mycket till textila aktiviteter för närvarande.
Utan vi har haft härliga dagar med barn och barnbarn igen.
2 veckor sedan sist. Och det fanns en speciell anledning till att det blev så pass tätt denna gång. Då kunde nämligen 2 av dem prova på en del aktiviteter som sjöscouterna håller i under sommaren på onsdagskvällar. Så roligt, att de ville göra det igen, och nu kunde även de andra 2 vara här samtidigt.

Denna gång blåste det lite mer, så nu kunde det även bli segling, förutom paddling i kanot, kajak och på bräda, och bad då förstås.
 Det blev även en hel del spel, både Alfapet och ett för oss nytt spel, "Codenames".
Idag blev det ju en fin sommardag igen, och då plockade vi fram kubbspelet.
Men ibland blev det förstås också lite spel på plattor. Andra jobbade på laptopen, och några spelade mer piano. Men i synnerhet det äldsta barnbarnet hade nog mest ögonen i böcker.
Efter lunchen blev det sen återigen ett besök vid Slagstaglass. Det hör ju liksom till vid besöken hos oss under sommaren.        Observera att boken var med dit också!😋                     
 Efter att den ena familjen hade åkt hem till Uppsala, så fick vi ett besök av grannkatten. Vilket uppskattades mycket av flickorna.
Nu, när även den andra familjen åkt hem till Stockholm, känns det väldigt tomt och tyst här...... Men då kanske det också kommer finnas tid för att vara i syrummet en del..... om det håller sig på lite mer normala sommartemperaturer vill säga.........

1 kommentar:

Gunilla sa...

Vilka trevliga dagar ni haft!
kram
Gunilla