tisdag 23 februari 2021

 När kommer vi få användning av fler än 2, månntro?

För när kommer den här långdragna pandemin att vara över ? Det bruna linnetyget räckte till 6 tabletter som jag sydde med proverna av Hex N More linjalen. Kanske kan det bli fler med grönt bottentyg, för jag hittade ett bra sådant i "tyglagret". För den här linjalen var riktigt rolig att använda! 

Här fick jag ju möjlighet att både testa olika möjligheter med linjalen samt också tillfälle att kvilta lite olika. På bottentyget kviltade jag med vanlig raksöm, på de mönstrade delarna frihandskviltade jag.

De 2 första som blev klara har jag visat i ett tidigare inlägg. Då hade vi fortfarande snö och lite kallt. Men här kommer de igen.
Kanske nu dags för det jag egentligen hade tänkt göra i jan-feb, kvilta ett täcke eller börja på en väska som jag har tänkt på alltför länge....

2 kommentarer:

Catarina C sa...

De blev verkligen jättefina dina tallriksunderlägg och kul att du gillade linjalen, kviltningen är också mycket fin. Vi får hoppas att vi till sommaren får träffa vänner, barn och barnbarn!
Kram Catarina

annicka sa...

Ibland är du flitig som en myra! Vilket utsökt tillfälle att öva raksömsquiltning, jag har för mig att du nämnt att det var lite tråkigt... men du har ju varierat dig bra och det tycker jag måste kännas lite roligare att sitta och sy! Så roligt att duka med sen... nån gång... hoppas inom en nåbar framtid...